Több mint 100 000 eladott matrac, több mit 25 év és az egyetlen magyar matracszabadalom az Egyesült Államok és az Európai Unió területén

2013. szeptember 10. 13:42 - P.Dóczi

Curem, prémium memory matracok

Hamarosan egy új prémium márka jelenik meg Magyarországon, a Curem. Jelenleg az  egyetlen igazán magas minőségű memory-foam matrac ami jelen  van hazánkban az a Tempur. Senkinek nem kell bemutatni, igazán jó termékek méregdrágán. Jellemzően rendkívül szűk az a vásárlói szegmens aki ma ezt megengedheti agának és meg is vásárolja ezt a terméket.

A CUREM a Hilding Anders csoport, Europa legnagyobb matracgyártójának prémium márkája, mely kifejezetten a Tempur vásárlóira fókuszál.

 

 

Curem prémium memory matracok

 

A különbség a Curem és a Tempur matracok között röviden: a Tempur 5 év teljes körű garanciát biztosít ezzel szemben a Curem 15 évet. A Curem matracok forradalmian új Visco-EvoPure habbal készülnek ami egyes mérések szerint több mint 20-szor annyira engedi át a levegőt mint az összes a piacon jelenleg kapható prémium termék. A matrac hyppoallergén huzata a Tempur 40 fokon moshatóságával szemben 60C fokon mosható.

A Curem matracok 19, 22 illetve 25 m magasságban készülnek, és ami a legfontosabb az áruk nem érik el a Tempur matracok árának a felét.

 

Szóval, ha valaki erre az érzésre vágyott és luxus körülmények között szeretne pihenni, de az eddigi ár kiverte nála a biztosítékot, próbáljon ki egy Curem Visco-EoPure Matracot.....

 

Dóczi Péter

www.gigamatrac.hu

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matracvampir.blog.hu/api/trackback/id/tr695505816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Több mint 100 000 eladott matrac, több mit 25 év és az egyetlen magyar matracszabadalom az Egyesült Államok és az Európai Unió területén
süti beállítások módosítása