Több mint 100 000 eladott matrac, több mit 25 év és az egyetlen magyar matracszabadalom az Egyesült Államok és az Európai Unió területén

2013. szeptember 10. 13:42 - P.Dóczi

VI-Springet akarok.....

Ha megengedhetném magamnak szeretnék egy 8 milliós VI-Spring matracot. Nem is mondanám el senkinek, símogatnám, beszélnék hozzá nézném és csendben érezném. 

Nem érdekelne a több mint 18 000 Vanadium zsákrugó, szigorúan kézzel összevarrva, nem érdekelne a több mint fél éves várakozás.

Élvezném a shetlandi gyapjú évszázados tradícióját, a selymet és a kasmírt.

Egy olyan matrac birtokosa lennék, melyből árad a tradíció, az igényesség. Kicsit poros, kézzel készült és ugyanúgy mint száz éve. Az a társadalmi réteg amely ezt a matracot megengedheti magának, rendelkezik azzal a belső igényességgel amely egy olyan műalkotás megvásárlásához kell melyet senki nem lát. Csak Ő. Csak akivel megosztja intim pillanatait és szeret.

                               Vi-Spring Coronel

Az a társadalmi réteg aki példát mutat és mecénása a társadalomnak, akik értékelik a műremekeket akár az csak egy matrac. Nyilván nem érnek ennyit azok az alapanyagok melyekből áll de kit érdekel, egy Rolls sem azért kerül annyiba mert  technikailag a legjobb...Az egy RollsRoyce ez pedig egy Vi-Spring. Nem kérdés az ár, a várakozási idő. 

Gyakran gondolkozom vajon Magyarországon a rendszerváltás utáni gazdag, nagyon gazdag szuper vállalkozóink, közéletben vállalt mosolyuk mellett rendelkeznek e az igényesség belső ellenállhatatlan és feszítő tüzével. Vajon a megszerzett száz  milliárdok mellé sikerült e azt a belső igényességet is összeharácsolni a köztől, a köz érdekében. Mecenatúrájuk, műveltségük és egyenes gerincük vajon vakító fénnyel mutatja e a helyes utat a többi sötétben tapogatózó elveszett léleknek, kik még maradtak és  álmodnak?

Vajon igaz e történet mely szerint friss szuper-gazdagunk újonnan vásárolt hajójában leöntött matracokat, melyből józanodása pillanatában sikeresen olvasta ki Vi-Spring nevet,újakra óhajtotta volna cserélni. Egészen addig a pillanatig tartott elhatározása amíg meg nem tudta az árat. Az nem lehet, hogy a többszázmilliós yacht vacak matracait többmillió forintért cserélje ki. Jó oda a szar is. Nem látszik. Senki nem tudja mi az. Őt meg nem érdekli.

Vagy igaz e a történet melyben egyik nagyvállalkozónk sértődött gyerekként alkudozott egy közepesnél kicsit gyengébb matracra több üzletben, miután egy közepes falu éves költségvetését költötte el háza felújítására. Elhagyta e a száját, hogy minek adjon ki több pénzt olyasvalamire amit senki sem lát.....

Vajon igaz e a hír, hogy Magyarországon senkinek sincs Vi-Spring matraca.

Nyilván nem. 

De nekem sincs....pedig szeretnék.  Igényem már létező ...mosolyom hamis

Dóczi Péter

Gigamatrac Factory&Outlet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matracvampir.blog.hu/api/trackback/id/tr825505782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Több mint 100 000 eladott matrac, több mit 25 év és az egyetlen magyar matracszabadalom az Egyesült Államok és az Európai Unió területén
süti beállítások módosítása