Több mint 100 000 eladott matrac, több mit 25 év és az egyetlen magyar matracszabadalom az Egyesült Államok és az Európai Unió területén

2013. szeptember 10. 13:42 - P.Dóczi

Matracban is unorhtodox...

Kemény ország vagyunk. Mindenben kemények vagyunk. Egészen addig amíg az nem kényelmetlen, amíg verbális orgiánkban addig fokozhatjuk a keménységünkkel kapcsolatos jelzőket mígnem váratlan módon cselekednünk kell, vagy valaki ígéreteink betartásának kényszerével nem szembesít bennünket. 

Évekkel ezelőtt valaki kitalálta a kemény matrac a legjobb, az kell nekünk. A világon sehol máshol, de mi különleges nép vagyunk, különleges gerinccel. 

Gyártjuk a kemény matracokat. Mint a beton. Egyetlen tradícionális matracgyártó cég sincs akit érdekelne ez a szokásunk, egész egyszerűen nem vesznek tudomást halálsikolyunkról, mikor az általuk keménynek vélt matractól mint disznók a villanypásztortól, visítva  menekülünk. Ők nem tudják. Rajtunk kívül senki nem tudja mi a jó. Mi tudjuk.El is mondjuk.

Rengetegen, a kereskedésbe lépve közlik, a legkeményebb kell. Majd rátérdel, megböki és mélységes megvetéssel közli ez puha. Ha törik az ujjperc vagy szakad, a kiömlő vér felitatása közben diadalittasan mosolyogva közlik ez az, megtaláltam. Mi írjuk a megrendelést. Nem hajlandó kipróbálni. Nem hajlandó meghallgatni az észérveket. Nem érdekli, hogy rossz pozícióban lesz a válla. Nem érdekli, hogy a vérkeringésének nem jó.  Nem érdekli semmi. Nem érdekli aki már száz éve csinálja nem javasolja.

A harmadik éjszaka is meggyőzi magát, nem azért fáj mindene, ébred összetörten és rossz a közérzete mert nem hallott, látott és érzett. Ha szerencséje van a legrosszabb minőséget vette, ami a harmadik napra annyira felpuhul, hogy tud aludni rajta. 

De igaza volt, nekünk ez a legfontosabb. Mert ő tudta. Mert ő tudja. Kemény a legjobb. Mert kemények vagyunk.

Ergonómiailag rossz. Alátámasztásban rossz. Formakövetésben rossz. Egészségügyi szempontból rossz. A világ többi országában tudják, hogy rossz.

 Mi tudjuk, hogy rosszul tudják. Mert nekünk más a gerincünk. Mi a keményet szeretjük.Majd megmutatjuk nekik ezt is..

Mert mi kemények vagyunk

Dóczi Péter

Gigamatrac Factory&Outlet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matracvampir.blog.hu/api/trackback/id/tr265505784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Több mint 100 000 eladott matrac, több mit 25 év és az egyetlen magyar matracszabadalom az Egyesült Államok és az Európai Unió területén
süti beállítások módosítása